Mikä on Kuopion steinerkoulu? Mitä siellä tehdään? Mitä siellä oppii? Ketä siellä opiskelee?

Tämä blogi kertoo meistä; Kuopion steinerkoulun oppilaista, opettajista, vanhemmista ja henkilökunnasta.

tiistai 7. helmikuuta 2017

Sibelius Inspiration - Suomi 100 v.



Meidän koulussamme oli torstaina 26.1.2017 Suomi 100 vuotta -konsertti ja sinne tuli esiintymään yhtye nimeltään Sibelius Inspiration, johon kuuluvat Jussi Makkonen ja Nazig Azezian.  He soittivat Jean Sibeliuksen kappaleita, joita he olivat itse sovittaneet. He soittivat sellolla ja pianolla. Näytös kesti noin tunnin verran ja se esitettiin meidän koulumme salissa. 6. luokka haastatteli konsertissa olleita ja esiintyjiä konsertin jälkeen.


Itse esiintyjät kertoivat esityksen jälkeen, että he ovat soittaneet pienestä asti ja heidän yhteistyönsä alkoi vuonna 2014. Nazig on 28-vuotias ja Jussi 38-vuotias. He valitsivat soittamansa kappaleet siksi, koska ne liittyivät Sibeliuksen häämatkaan ja hänen kiinnostukseensa Kalevalaa kohtaan. ”Kaikki Sibeliuksen kappaleet ovat erilaisia” kertoo Nazig. (Haastattelijoina Alisa, Linda ja Nanna)



Opettajat ja oppilaat kertoivat esityksen jälkeen, että esitys oli erittäin hyvä ja mielenkiintoinen, eikä se käynyt heidän mielestään pitkäksi. He tykkäsivät heidän tyylistään vaikka eivät olleet kuulleet heistä ennen. (Haastattelijoina Eero ja Jenniina sekä Jan, Jere, Maija, Liina, Hanna ja Joona)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti