Mikä on Kuopion steinerkoulu? Mitä siellä tehdään? Mitä siellä oppii? Ketä siellä opiskelee?

Tämä blogi kertoo meistä; Kuopion steinerkoulun oppilaista, opettajista, vanhemmista ja henkilökunnasta.

maanantai 16. huhtikuuta 2018

8.luokan näytelmä


8.luokan näytelmän tekoprosessiAloitimme näytelmän etsimisen jo syksyllä, mutta valitseminen venähti aika pitkäksi...

Lopulta pääsimme yhteisymmärrykseen ja aloitimme vihdoin työstämään näytelmää :)

No eihän se sitten mennytkään kuin Strömsössä. Muutama kuukausi meni säätämiseen ja kiukutteluun, jonka jälkeen pääsimme (vihdoin) näyttelyhommiin.
Aluks kaikki meni ihan ok mutta sitten todellisuus iski meitä kovaa naamaan * PAM * ja kaikilla meni moti (ainaki suurimmalla osalla). Sitten kiukuttelun jälkeen kun kaikkien haavat olivat parantuneet aloitimme uudella ”innolla”.
Kun pääsimme saliin KAIKKI muuttui *linnun laulua ja puron solinaa *. Kaikki meni hetken ihan ok, kunnes mukaan tuli lisää taiteilijasieluja.

Taiteellisista erimielisyyksistä huolimatta kaikki alkoi pikkuhiljaa asettua paikoilleen. Tosin välillä muutamilla henkilöllä oli vähän hankaluuksia ohjeiden ymmärtämisessä mutta lopulta hekin tajusivat alkaa käyttämään päätään :) Meiltä oletettii aika paljon. Plus hauskaa oli että 75% harjoituksista käytimme n. 2h parin kohtauksen harjoitteluun. Ja tästä johtuen suurimmalla osalla meni ranteisiin, kun niitten kohtauksia ei ikinä harjoteltu (ok kyllä niitä harjoteltiin välillä mutta olivaa iha syvältä istua 2h tekemättä mtn :)

Lopputulos näytti sit tältä:By: Peppi ja muu 8.lk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti